Thuis

Shenzhen Always Bright Tech Limited

Van goede kwaliteit Binnen Reclame LEIDENE Vertoning voor verkoop
Van goede kwaliteit Binnen Reclame LEIDENE Vertoning voor verkoop
U bent altijd beste, werken wij reeds 3 jaar, wens die wij samen in volgend 10 jaar meer hebben samengewerkt of!

—— Jorge

Ik ben gelukkig met het werk uw bedrijf op voorbij tien jaar, bent u het beste!

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Always Bright Tech Limited

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Always Bright Tech Limited Shenzhen Always Bright Tech Limited Shenzhen Always Bright Tech Limited Shenzhen Always Bright Tech Limited Shenzhen Always Bright Tech Limited Shenzhen Always Bright Tech Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ABT
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 500million-1500million
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%

Altijd is heldere technologie ltd. een geïntegreerde dienstverlener, wat zich in R&D, de productie en de markt van LEIDENE vertoningsproducten specialiseert. Het bedrijf met verscheidene automatische productielijn, geavanceerd productiemateriaal en perfecte het testen apparaten.


Het grootste deel van onze ingenieurs hebben meer dan 10 jaar ervarings, die stevige fundamenten voor altijd helder nieuw productonderzoek en ontwikkeling legde. Jarenlang, altijd helder met superieure kwaliteits LEIDENE vertoningsproducten en de diensten heeft verstrekt. Voorts worden onze producten uitgevoerd naar overzee markten rond het Europese gebied van landen en van het Midden-Oosten, zoals de V.S., Japan, Rusland, Zweden, Turkije, Polen, Frankrijk, Israël, Argentinië, Spanje enz., meer dan 80 landen en gebieden. Momenteel, heeft ons bedrijf ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2000, van Ce, FCC, van EN12966 en ROHS-.


Helder altijd antwoordt aan nationale energy-saving en de vraag die van de emissievermindering vrijwillig, aan de ontwikkelingstendens voldoet van groene milieubescherming, vertrouwt op het beheersteam van uitstekende kwaliteit, worden het moderne beheer en de krachtige heldere middelen van Shenzhen, altijd gewijd aan het aanbieden van de beste LEIDENE vertoning en oplossingsdiensten aan onze cliënten, die een belangrijke rol in globale milieubescherming en energy-saving ontwikkeling worden gespeeld.

Contactgegevens
Shenzhen Always Bright Tech Limited

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-0755-21501693

Fax: 86-0755-21501693

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)